Skip to content

Gastenboek

Mooie verhalen en ervaringen op WereldLichtjesDag
De herdenking

Ervaringen op WereldLichtjesDag

Wil jij jouw verhaal met anderen delen? Of heb je een mooie ervaring gehad tijdens een herdenking? Laat dan jouw bericht hier achter.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
9 berichten.
Annie van Heiningen uit Leidschendam schreef op 12 december 2022
Gisteravond een hele mooie verzorgde wereldlichtjesavond meegemaakt in Zoetermeer. Onder de indruk van de handpanmuzikant. De stille tocht en aansluitend de warme ontvangst in de aula. Met mooie voordrachten en muziek. Diep onder de indruk waren mijn dochter en ik.
Marleen uit Zwolle schreef op 11 december 2022
Ik wil een kaarsje aan stekken voor een hele lieve Mens Petra mars die tegen mij zij zing eens een nummer Toen zong ik ik zal er zijn gezongen voor haar En toen op haar begrafenis gedraait ๐Ÿ˜ข
Miep Hofmans uit Oss schreef op 11 december 2022
11-12-2022. Wereldlichtjesdag Oss. Vanavond moest ik zo hoesten dat ik het niet verstandig vond om te komen. Ik denk aan andere mensen dat ze niet ziek worden. Ik wil ondanks alle medewerkers/organisatie bedanken en hoop dat het kaarsje voor Mike Verhoeven in liefde brandt. Ik heb ook thuis het kaarsje branden bij zijn foto. Een mooie herinnering is het grote boek met vlinders waar ik vaak langs loop. Ook denk ik vaak terug aan het lied Precious Child en mijn verhaal over Mike wat ik voor enkele jaren terug heb mogen zingen in verschillende locatie's hier in de regio. Mijn broer Theo begeleide mij op piano. Ook Theo is in 2020 overleden. Ook Theo wil ik gedenken vandaag. Rust in vrede Lieverds.
Andrea-Jansen uit Nuenen schreef op 5 december 2022
ik ga zeker meedoen ik heb mijn kleinzoon van 30 jaar door misdrijf dit jaar afgegeven het is n verschrikkelijk verdriet
Ben uit Assen schreef op 5 december 2022
Ik zie Groningen niet staan in de lijst van locaties. Ook daar is een bijeenkomst, in het Noorderplantsoen. https://lichtjesdaggroningen.nl/
gerry van der linden uit espel schreef op 4 december 2022
mijn dochtertje vera is na 42 weken zwangerschap ''stilborn"''op de wereld gekomen. Ze zou 11 december 30 jaar geworden zijn. Doordat deze kinderen er mogen zijn en benoemd mogen worden in deze tijd voelt het verdriet wat minder scherp. We mogen haar naam VERA hardop noemen.
J.van der Vet uit Zoetermeer schreef op 12 december 2021
Zojuist(12 december 2021) de mooie herdenking van 2021 via de laptop meegemaakt. Het was een indrukwekkende bijeenkomst met mooie verhalen en mooie muziek. Veel dank voor het vele werk dat verricht is. Hopend volgend jaar echt aanwezig te zijn. Opa en oma van Benjamin de Jesus Morais.
Frans Vos schreef op 6 december 2021
Slaap Zacht Wij mensen willen eeuwig leven Toch is ons dat niet gegeven Als je dan gaat, is 't je tijd Kijk achterom, maar zonder spijt Die normale cirkel soms verstoord Een jong leven in de kiem gesmoord We snappen niet, hoe en waarom Voelen ons klein, simpel en dom Men praat dan over hogere macht Die zal dat hebben uitgedacht Is dat een troost? Je vindt van niet Je blijft dan achter, veel verdriet Een lach, een traan, al wat je mist Ligt daar stil in die kleine kist Men praat, 't is goed bedoeld hoor Het leven gaat verder, je moet door Je zit vol onbegrip, totaal leeg Wilde meer tijd die je niet kreeg Uiteindelijk, zul je moeten berusten Zeg zacht, 'dag schat' en welterusten Het wordt voor ons een lange nacht Ik zal je missen, 'slaap zacht'.
Agnes Hertogh uit Echt schreef op 3 december 2021
Ben 3 kinderen verloren van 4 mnd 38 en 46 jaar. Door mijn zoon en kleinkinderen wil ik door. Wens alle moeders en vaders sterkte met hun verlies. Mijn lichtjes branden ook. ๐Ÿ˜ญ