Apeldoorn AFGELAST!

Apeldoorn AFGELAST!

AFGELAST!!

 

Helaas hebben we moeten besluiten ivm de slechte weersomstandigheden om de herdenkingsbijeenkomst in Apeldoorn af te lasten.
We roepen iedereen op om thuis rond 19 uur een kaarsje aan te steken.


Wereldlichtjesdag zondag 10 december 2017

 

 In Apeldoorn komen we dit jaar voor de 9e keer samen in Park Berg en Bos aan de J.C. Wilslaan 21 (ingang Apenheul).

We staan met elkaar stil bij alle kinderen die op welke leeftijd en om welke reden dan ook zijn overleden. We hopen op die manier een lichtpuntje te kunnen bieden in deze donkere dagen.

Herdenken gebeurt door veel kaarsjes te branden en te luisteren naar troostende woorden en gedichten. En wordt het speciaal voor deze dag geschreven lied ”Precious Child” van Karen Taylor Good gespeeld.

Iedereen die zich verbonden voelt is van harte welkom. (Groot)Ouders, broertjes, zusjes, andere familieleden,  leerkrachten, iedereen is welkom.

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn dan kunt u uiteraard ook thuis een kaarsje branden. Samen zorgen we er op deze manier voor dat door de verschillende tijdzones in de gehele wereld op wereldlichtjesdag een golf van licht ontstaat.

In Apeldoorn wordt Wereldlichtjesdag georganiseerd door Anita Reijerink van Amelius, Nicole van den Bos van [mooi] afscheid en Henk van der Ziel van vandeRegie. Op de site www.Wereldlichtjesdag.nl  is meer informatie te vinden over de andere locaties in Nederland.

 Belangstellenden voor de bijeenkomst in Apeldoorn worden van harte uitgenodigd om vanaf 18.45 uur aanwezig te zijn. Van te voren kan een wens of woord worden opgeschreven en in de speciale Wereldlichtjesdagboom worden gehangen. De looproute naar de herdenkingsplek is prachtig verlicht dmv honderden kaarsjes.