Arnhem

Arnhem

Oproep voor het namen noemen van overleden kinderen op Wereld Lichtjes Dag

ARNHEM – De live bijeenkomst waarop wij jaarlijkse op Wereld Lichtjes Dag een lichtje aansteken en namen noemen van overleden kindjes kan dit jaar door Corona niet  doorgaan. Toch wil de organisatie deze wereldwijde cirkel van licht niet doorbreken.
Als alternatief voor deze bij Moscowa geplande bijeenkomst op 13 december willen wij graag om 19.00 uur de lichtjes aansteken en de namen van de kinderen noemen. In deze toch al kille
dagen in December is het hartverwarmend te weten dat ze in gedachten bij ons zijn. Door hun namen te noemen zijn ze toch een beetje onder ons. Dat kan dit jaar niet persoonlijk maar wel
op een andere manier.

Wij roepen de ouders, grootouders of familie en vrienden op om van te voren thuis een kaarsje aan te steken, een foto te maken en deze met de naam van het kind(je) aan ons door te mailen of appen. Wanneer men dat voor 8 december heeft gedaan, zorgen wij voor een mooie collage op zondagavond 13 december, om 19.00 uur als onderdeel van de wereldwijde cirkel van licht. Dit herinneringsmoment is dan te zien op de speciale Facebookpagina Wereld Lichtjes Dag Arnhem. Tevens gaan we proberen de collage op onze websites te plaatsen. En wellicht is de collage daarna nog na te bestellen.
Stuur de naam van uw kind(je) al dan niet met een foto bij een brandend kaarsje, voor 8 december naar info@caneeluitvaarten.nl. Wij zorgen voor een kaarsje bij elke naam. De organisatie is in handen van Siska Caneel Uitvaartverzorging en Britt van Uem Sonsdaal uitvaartzorg.

Elk jaar, op de tweede zondag van december, is het Wereld Lichtjes Dag.
Om 19.00 uur worden wereldwijd lichtjes aangestoken en de namen genoemd van overleden kinderen. Daarmee ontstaat een cirkel van licht over de wereld. Samen staan we stil bij alle kinderen, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Siska Caneel Uitvaartverzorging: 06 52 68 87 06
Britt van Uem Sonsdaal uitvaartzorg: 06 53 87 14 03