Beltrum

Beltrum

Zondag 10 december 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

 

‘SAMEN HERDENKEN IN LIEFDEVOLLE HERINNERING’

 

Over heel de wereld zal er licht branden voor de kinderen die wij zo oneindig missen. Flakkerende kaarsen vormen een baken, een teken van onvoorwaardelijke liefde, herinneringen koesterend en hun warmte omarmend. Op Wereldlichtjesdag, elke tweede zondag van december, herdenken we de kinderen die overleden zijn. We herdenken de kinderen die voortleven in ons hart, onzichtbaar met ons mee wandelend aan onze hand.

 We doen dat ook in Berkelland, tijdens een bijzondere bijeenkomst op 10 december 2017 in de R.K. kerk in Beltrum. Je bent welkom om stil te staan bij het kind dat je mist. Of het nu om een pasgeboren baby of jouw volwassen kind gaat. Of je nu vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante, leerkracht of gewoon een lieve vriend(in) bent. En of je het kind pas heel kort of al tientallen jaren mist. Wij willen ook stilstaan bij de mensen die hun kinderwens los hebben moeten laten.

We branden kaarsen om zo de kinderen in het licht zetten. Wij zullen de namen van de kinderen noemen, er zullen mooie woorden gesproken worden door Margreet Jansen van het Woordenpalet en de avond wordt muzikaal omlijst door koor Kiddoesj.

Na de herdenking is er koffie, thee en ranja en gelegenheid om na te praten.

Wanneer je de wens hebt om de naam van jouw kind te laten noemen, dan kun je de naam ter plaatse doorgeven tussen 18.30 en 18.50 uur of per mail wereldlichtjesdagberkelland@gmail.com

of telefonisch 06 – 18 19 50 23 (Pauline van Veen Uitvaartbegeleiding).

 

(Graag zelf een glazen potje voor een waxinelichtje meenemen)

 

https://www.facebook.com/wereldlichtjesdagberkelland/

 

Warme groet,

 

Pauline van Veen