Bommelerwaard

Bommelerwaard

Wereldlichtjesdag Bommelerwaard 2017

‘Een lichtje voor elk overleden kind’

 

Elke 2e zondag van december worden om 19.00 uur wereldwijd kaarsjes aangestoken om alle overleden kinderen te herdenken. In Zaltbommel wordt de mogelijkheid geboden om ook mee te doen, dit jaar op 10 december. Wereldlichtjesdag Bommelerwaard is een bijzonder samenzijn voor iedereen uit de regio. Met muziek, mooie teksten en heel veel brandende kaarsen worden alle kinderen in het Licht gezet. We delen het verdriet en voelen ons met elkaar verbonden. En het maakt daarbij niet uit hoe oud je kind was en hoe lang het geleden is dat het is overleden. Je kind blijft immers voor altijd in je hart.

 

Wanneer ik

een lichtje aansteek

voel ik je

even dichtbij

 

wanneer ik

een lichtje aansteek

is het even

niet zo koud in mij

 

Ik steek een lichtje aan

voor jou

mijn ster, mijn lief

mijn kind

 

Ik steek een lichtje aan

en denk

aan jou

 

 

Locatie

De Wereldlichtjesdag vindt plaats op de algemene begraafplaats “Nieuwe Tijningen” Plaatsmajoor 2, in Zaltbommel. Als het mogelijk is vindt de herdenking buiten plaats. Kleedt u dus lekker warm aan! Bij regen en/of harde wind kunnen we binnen in de aula terecht.

 

Aanmelden

In verband met het voorlezen van de namen van de kinderen en de aanschaf van warme dranken, ontvangen we graag vooraf uw aanmelding. U kunt uzelf en uw familie aanmelden via de website www.wereldlichtjesdagbommelerwaard.nl.

 

Het programma:

18.00 uur – Ontvangst

18.50 uur – Aanvang herdenking

19.00 uur – Aansteken van de kaarsen en oplezen van de namen van de kinderen

19.30 uur – Dankwoord en aansluitend gelegenheid tot napraten

20.00 uur – Afsluiting

 

 

 

Organisatie

Wereldlichtjesdag wordt sinds 2012 in Zaltbommel georganiseerd en is een initiatief van Wilma van Steenbergen van Arkadya UItvaartzorg. i.s.m. Annelies Grabijn.

 

Gesponsord door:

Gemeente Zaltbommel Grafbeheer, AllPrint, Impressie, muziek, Wendel Reklame, giften en vrijwilligers.