Drachten

Drachten

Op zondag 10 december is het weer Wereldlichtjesdag.

 

Ook in Drachten komen we op die dag bij elkaar om de namen te noemen van de kinderen die zo gemist worden en steken we lichtjes aan om ze te herdenken.
Hoe oud het kind ook geworden is: kleuter, volwassen of nog onvolgroeid en of het pas overleden is of al vele jaren geleden: voor alle kinderen is er een plaats.

Iedereen die een kind moet missen is van harte welkom: ouders, broers en zusjes, opa’s en oma’s, leerkrachten en vrienden.

Weten dat je niet alleen bent met je verdriet, dat mensen om je heen hetzelfde hebben meegemaakt, verbindt en troost. Samen herdenken kan zo hartverwarmend zijn, zeker rond de feestdagen in december waarin het missen vaak extra wordt gevoeld.

Wereldlichtjesdag Drachten is dit jaar weer bij Place2be.

Op het programma staan muziek, gedichten, en natuurlijk het aansteken van de lichtjes en het noemen van de namen. U bent welkom vanaf 18.00 uur en de herdenking begint om 18.30 uur. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur is er een kleine activiteit voor de kinderen. Na afloop is er koffie en thee en volop gelegenheid om met elkaar na te praten