Haarlem

Haarlem

Iedereen die zich met een overleden kind verbonden voelt is welkom de online herdenking te volgen: vader of moeder, broer of zus, opa of oma, vriendin of buurvrouw. Het maakt niet uit hoe oud het kind was toen het overleed of hoe lang het geleden is. Ook kinderen die nooit geademd hebben, worden herdacht. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Stichting Nabestaandenzorg in samenwerking met de Oosterkerk en Vereniging van Ouders van Overleden Kinderen. De muziek wordt verzorgd door Rubia Morena.

Programma
De herdenkingsbijeenkomst start om 18.30 uur en eindigt om 19.30 uur. Na het welkomstwoord zullen we luisteren naar het persoonlijke verhaal van Quirine Rooijers. Haar zoon Quint overleed op 27 december 2016 en was 24 jaar. Dominee Egbert de Lint spreekt troostende woorden en Rubia Morena omlijst de bijeenkomst met passende liedjes en muziek. Om 19.00 uur ontsteken we samen de lichtjes en worden de namen van de overleden kinderen genoemd. Samen met de lichtjes die thuis ontstoken worden vormen we een lint van licht.

Wilt u een naam laten noemen dan kunt u deze doorgeven door te mailen naar info@stichting-nabestaandenzorg.nl.

U bent van harte welkom om deel te nemen aan de online bijeenkomst van Wereldlichtjesdag Haarlem. Op de website www.stichting-nabestaandenzorg.nl staat de link waarmee u gemakkelijk in kunt loggen.

Op 13 december van 18.30 tot 19.30 uur is de livestream te volgen via https://www.stichting-nabestaandenzorg.nl/Agenda