Hoekschewaard

Hoekschewaard

CORONA UPDATE
Wereldlichtjesdag: een jaarlijks moment waarop wereldwijd overleden kinderen worden herdacht.
Ieder jaar verbind Wereldlichtjesdag ons als ouders door onze kinderen, die zo gemist worden. We noemen op deze 2e zondagavond in december hun naam, steken een grote kaars aan voor alle overleden kinderen en een kaarsje voor ieder kind persoonlijk. We luisteren naar het verhaal van een lotgenoot en naar prachtige muziek, we koesteren de herinneringen aan onze kinderen die hier niet meer zijn.
Ook dit jaar willen we deze verbinding met elkaar zoeken, door Wereldlichtjesdag online te organiseren.
Door Corona kunnen we elkaar niet persoonlijk ontmoeten in De Open Hof maar we gaan u meenemen in een digitale ontmoeting, die zeker zo persoonlijk zal worden!
Deze online Wereldlichtjesdag zal zijn op zondag 13 december van 18.30-19.30 uur.
U kunt zich aanmelden voor deze avond door een email te sturen naar: wereldlichtjesdaghoekschewaard@gmail.com
In deze mail ontvangen wij graag uw naam en adres, de naam van uw overleden kind(je) en of er broertjes en zusjes zijn die meekijken naar de online Wereldlichtjesdag. Wij zullen, volgens de AVG-wetgeving, uw gegevens niet delen met anderen.
Wij vragen u zich aan te melden voor 1-12 zodat wij u meer informatie, de link naar Wereldlichtjesdag 2020 en een presentje kunnen toesturen voor deze avond. Ook na 1-12 kunt u zich nog steeds aanmelden, dan ontvangt u de informatie digitaal.
We hopen u, misschien wel voor het eerst, ‘digitaal’ te ontmoeten vanuit uw huiskamer tijdens deze bijzondere samenkomst!
Volgens ons ook op facebook!