Muiderberg

Muiderberg

Wereldlichtjesdag 2019

Op deze 2e zondag in december willen we over de hele wereld de overleden kinderen herdenken in een golf van licht en warmte.

We staan stil bij alle overleden kinderen; kinderen die de kans niet hebben gekregen op deze aarde of kinderen die wat langer bij ons mochten zijn, jong of oud. Ze blijven je kind en je draagt ze iedere dag met je mee in je hart. Hoe fijn is het om met anderen de kinderen te herdenken, om hun naam te noemen, om de warmte en troost van de medemens te voelen.  Heb je een kind verloren, een kleinkind, een broer(tje), zus(je), neef(je), nicht(je) of wil je een ander kind herdenken, kom dan 8 december naar de Algemene begraafplaats in Muiderberg.

Het uitvaartcentrum op de Badlaan 26a gaat om 18:30 uur open.

Om 19:00 uur zullen we de kaars aansteken en wij zullen de avond vullen met het noemen van de namen, muziek, gedichten en rituelen om te herdenken.

Er zal ook een kleine troostmarkt aanwezig zijn.  Vanaf 19:30 uur zal er een kopje koffie of thee klaar staan en kunnen we met elkaar napraten.

 

Als u een naam genoemd wil hebben op die avond, kunt u deze per mail naar Monique Ekels van Memorique sturen via info@moniqueekelsuitvaart.nl of stuur een bericht naar 06 – 82 65 44 04.

Er is ook de mogelijkheid om de naam door te geven op 8 december tussen 18.30 – 18.55 uur.