Nuenen

Nuenen

Wereldlichtjesdag Nuenen
Zondagavond 10 december 2017

Voor de tweede keer vindt Wereldlichtjesdag in Nuenen plaats. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen.
De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

Sandra van Bladel van Afscheid met liefde uit Nuenen, is de initiatiefneemster. Deze avond organiseert ze samen met Karin en Karlijn van der Grinten van de prachtige locatie “Boordhuys” in Nuenen. Bij droog weer zullen er in de prachtige tuin kaarsjes gebrand worden voor de overledenen kinderen die deze avond herdacht worden. Bertine van den Boom zorgt voor de muzikale omlijsting van deze avond.

Voor wie?
Ouders, grootouders, broer, zus, andere familieleden en vrienden die zich verbonden voelen met een overleden kind zijn van harte welkom. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was en hoe lang het is geleden. Of het nu gaat om een kindje dat is overleden na een paar weken zwangerschap of een kind van 30 jaar oud. Of dat nu 40 jaar geleden is of misschien pas een half jaar. De pijn en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijft en is de verbintenis van de aanwezigen op deze bijzondere avond.

In ongedwongen sfeer starten we om 18.30 uur in het buitentheater van het Boordhuys met het programma. Het programma van deze avond volgt nog. Waarbij ons uitgangspunt is, dat u de ruimte en tijd krijgt om (met familie en/of vrienden) uw kind(eren) te herdenken.

Aanmelden?
Om een indruk te krijgen hoeveel mensen we deze avond mogen begroeten, ontvangen we graag een aanmelding. Het is fijn als u ons informeert met hoeveel personen u komt, of er kinderen bij aanwezig zijn (zijn van harte welkom) en of u het wenselijk vindt dat we de naam van uw kind noemen. Indien u dit wenst, ontvangen wij graag de voor- en achternaam en eventueel geboorte- en sterfdatum van uw overleden kind(eren). Dit kan ook een naam zijn die u alleen bij u draagt en voor niemand bekend is, maar door deze avond eindelijk genoemd wordt.

Aanmelden via een mail, app, of telefonisch bij Sandra van Bladel van Afscheid met liefde;
info@afscheidmetliefde.nl  of  06-22004617