Nunspeet

Nunspeet

Wereldlichtjesdag in Nunspeet

In de gemeente Nunspeet wordt dit jaar voor het eerst Wereldlichtjesdag gehouden, op zondag 10 december. Een bijeenkomst op het marktplein in Nunspeet van 18.45 uur tot ongeveer 19.30 uur.

Elk jaar op de tweede zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. ‘Dan staan we met elkaar stil bij alle kinderen, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden’. We hopen op die manier een lichtpuntje te kunnen bieden in deze donkere dagen. We gedenken al die kinderen door een kaarsje te branden, te luisteren naar muziek, troostende woorden en gedichten.

Ouders die een kind zijn verloren zijn van harte uitgenodigd. ‘Niets is verplicht, maar we willen iedereen die moet leven met het gemis van een kind benaderen. Broertjes, zusjes, grootouders zijn ook allemaal welkom.

Graag aanmelden via email; wereldlichtjesdagnunspeet@gmail.com. Voor meer informatie kunt u mailen of kijken op de facebookpagina; Wereldlichtjesdag Nunspeet.

 

 

Programma Wereldlichtjesdag Nunspeet
Zondag 10 december 2017, marktplein Nunspeet

Inloop vanaf 18.45 uur…
Als vader/ moeder/ verdere gezins/familieleden kan men een persoonlijk kaarsje aansteken voor het overleden kind. Deze kaarsjes staan klaar en kan men op een speciaal ingerichte tafel neerzetten…

19.00 uur
Opening door Reinolda de Bruin van ‘Spreken uit Liefde’.
Gevolgd door het opnoemen van alle namen..
Hierna luisteren we naar het lied Precious Child en zal er een gedicht worden voorgedragen.
Voordat we de bijeenkomst afsluiten luisteren we naar een 2e lied.
Iedereen wordt na afloop uitgenodigd voor een kopje koffie/thee of fris..