Oud-Beijerland

Oud-Beijerland

Op Zondag 10 December 2017 organiseren wij voor de derde keer wereldlichtjesdag in Oud-Beijerland. Op deze dag om 19.00 uur steken mensen over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben.
Wereldlichtjesdag is niet alleen bedoeld voor ouders. Ook een broertje of zusje,opa of oma, oom of tante, vriend of vriendin, ieder die een kind mist ,is van harte welkom.
Welke leeftijd dit kind had of hoe lang geleden het overleed speelt geen rol: jong, volwassen of misschien onvolgroeid; vurig gewenst,maar nooit gekomen. De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.
Op deze avond zijn de kinderen weer even bij ons. Door het noemen van hun namen, en het branden van kaarsen.Samen luisteren naar Live muziek,gedichten en verhalen van lotgenoten.Ook betrekken wij broertjes en zusjes bij deze bijzondere avond.
Het zou fijn zijn wanneer u zich van te voren aanmeldt, vermeld dan even uw naam,met hoeveel volwassenen en kinderen u komt en welke naam er genoemd mag worden. Dan zorgen wij dat er een kaarsje klaar staat voor uw kind.
Aanmelden kan per mail : biancavanbemmel@gmail.com
Of u kunt bellen naar telefoon nummer 06-42339413
Datum: zondag 10 december 2017
Locatie: De Open Hof
Adres: W van vlietstraat 2 3262GM Oud-Beijerland
Tijd: De herdenking begint om 18:30 uur,aanvangstijd 18:15uur en zal ongeveer 1 uur duren.
Na afloop is er gelegenheid om na te praten en wordt er voor koffie en thee gezorgd.
Deelname: De entree van deze avond is gratis.
Wel zal er een collecte zijn om de kosten te dekken.Aangezien het aantal bezoekers stijgt worden ook de kosten hoger……
(alles wordt op vrijwillege basis georganiseerd en grotendeels gesponsord maar er zijn kosten: zaalverhuur, consumpties,ed)
Volg ons ook op Facebook. Wereldlichtjesdag oud-beijerland .