Raalte

Raalte

Wereldlichtjesdag | Raalte

Op Wereldlichtjesdag worden er overal ter wereld om 19.00 uur kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen. Dooft het licht in de ene tijdzone, dan gaat het in de volgende aan. Zo gaat in 24 uur een golf van licht over de wereld. We doen dat ook in Raalte, tijdens een bijzondere bijeenkomst op 9 december bij Omni Mobilae.

WELKOM
Je bent welkom om stil te staan bij het kind dat je mist. Of het nu om een pasgeboren baby of jouw volwassen kind gaat. Of je nu vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante of gewoon een lieve vriend bent. Het verlies is soms nog vers terwijl het voor anderen misschien al 30 jaar geleden is.

TROOST EN WARMTE
Samen creƫren we een moment van troost en warmte met muziek, mooie woorden van ouders en gastsprekers en een sfeervol lichtritueel om 19.00 uur: een golf van licht die de aarde letterlijk en figuurlijk een beetje lichter maakt.

PRAKTISCHE INFO
Het programma start om 18.30 uur (inloop vanaf 18.15 uur) en duurt tot 19.30 uur. Indien het weer het toelaat, vindt het programma buiten plaats. Mensen die slecht ter been zijn, worden geadviseerd eerder te komen in verband met beperkte zitplaatsen. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Wel is er een giftenbox aanwezig voor donaties.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over het programma? Kijk voor meer informatie op www.wereldlichtjesdag.nl (plaats: Raalte) of volg ons via Facebook (Wereldlichtjesdag Raalte). Vragen kun je stellen via wereldlichtjesdagraalte@hotmail.com.