Rijswijk

Rijswijk

‘SAMEN HERDENKEN IN LIEFDEVOLLE HERINNERING’

Over heel de wereld zal er licht branden voor de kinderen die wij zo oneindig missen. Flakkerende kaarsen vormen een baken, een teken van onvoorwaardelijke liefde, herinneringen koesterend en hun warmte omarmend. Op Wereldlichtjesdag, elke tweede zondag van december, herdenken we de kinderen die overleden zijn. We herdenken de kinderen die voortleven in ons hart, onzichtbaar met ons mee wandelend aan onze hand.

We doen dat ook in Rijswijk, tijdens een bijzondere bijeenkomst op zondag 8 december 2019 in het Oude Raadhuis. Deze avond wordt georganiseerd door Wendy de Bont in samenwerking met Welzijn Rijswijk.

U bent welkom om stil te staan bij het kind dat u mist. Of het nu om een pasgeboren baby of jouw volwassen kind gaat. Of u nu vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante, leerkracht of gewoon een lieve vriend(in) bent. En of u het kind pas heel kort of al tientallen jaren mist. Wij willen ook stilstaan bij de mensen die hun kinderwens los hebben moeten laten.

We branden kaarsen om zo de kinderen in het licht zetten. Wij zullen de namen van de kinderen noemen, er zullen mooie woorden gesproken worden en de avond zal muzikaal omlijst worden met prachtige muziek.
Na de herdenking is er koffie, thee en ranja en gelegenheid om na te praten.

U kunt zich aanmelden per mail (wereldlichtjesdagrijswijk@gmail.com of telefonisch 06 – 13 20 94 14 (Wendy de Bont). Wanneer u de wens heeft om de naam van uw kind te laten noemen, dan kunt u dat ook doorgeven.