Tilburg

Tilburg

Zondag 10 december is het weer Wereldlichtjesdag. Mensen over de hele wereld steken om 19.00 lokale tijd kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Voor sommigen is dit een volwassen kind en andere herdenken een kindje dat niet heeft mogen leven. Voor de één is dit lang geleden en voor de ander nog maar kort. Maar het verdriet blijft gelijk.

Tijdens de viering worden overleden kinderen herdacht met woorden, beelden, rituelen en (live) muziek en zang door o.a. Daniëlle Lous en haar gitarist. Bij aanvang krijgt iedereen ruimschoots de gelegenheid om een kaarsje aan te steken. Een belangrijk onderdeel is ook het noemen van de namen van de overleden kinderen en het tonen van hun foto’s op een scherm (indien gewenst).

Iedereen die één (of meer) overleden kinderen wil herdenken is van harte uitgenodigd deze viering bij te wonen. Ouders die zelf een kind verloren hebben, maar ook broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, familieleden, vrienden enz.
Vanaf 18.30 bent u van harte welkom bij Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 te Tilburg.
De herdenking begint exact om 19.00 uur met het lichtritueel en duurt tot ongeveer 20.15 uur waarna er aansluitend gelegenheid is tot het drinken van koffie/thee en warme chocolademelk.
Toegang, koffie/thee zijn gratis.

Om u te verzekeren van een zitplaats kunt u zich per e-mail aanmelden: sietske@verhalendverwerken.nl of 06-304 10 482. Wilt u uw kind herdenken met foto en/of naamsvermelding, geeft u dit dan direct bij aanmelding aan (uiterlijk tot 7 december a.s.).