Wassenaar

Wassenaar

Herdenk uw overleden kind …
Kaarsen branden wereldwijd 2018

Elk jaar op de tweede zondag in december wordt Wereldlichtjesdag georganiseerd. Dit jaar, op zondag 9 december 2018, staan we met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden.
We hopen op die manier een lichtpuntje te kunnen bieden in deze donkere dagen. We eren en herinneren al die kinderen door een kaarsje te branden, te luisteren naar muziek, troostende woorden en gedichten.
Ook dit jaar weer organiseert Carla van der Ham in Wassenaar de herdenkingsbijeenkomst bij Omen Uitvaartzorg in ceremonieruimte ‘de Omarming’ bij het ‘Huys van Herinnering’, Oostdorperweg 151 te Wassenaar. U bent welkom op zondag 9 december om 18.30 uur.
Als u een kind hebt verloren, bent u van harte uitgenodigd. Er zijn mensen van alle leeftijden, van jonge kinderen tot volwassenen van 80 jaar. Broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen zijn allemaal welkom. Sommige mensen herdenken een volwassen kind, anderen zijn er voor een kindje dat niet eens de kans kreeg voor zijn eerste ademhaling. Er zijn mensen voor wie het verlies nog zo vers is en anderen voor wie dat al 30 jaar geleden was. De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.
Programma:
* 18.30 uur Ontvangst in “de Omarming”
* 18.45 uur Welkomstwoord
* 19.00 uur Kaarsen Branden Wereldwijd
* Voorlezen van de namen
* Om ongeveer 19.15 uur wordt de ceremonie afgesloten
* Na afloop kunt u nog even informeel samenzijn (koffie en thee)
… opdat hun licht altijd blijft stralen.
Voor donderdag 6 december 2018 kunt u de volledige namen van uw overleden kind en
een eventuele foto persoonlijk afgeven bij Omen Uitvaartzorg
of mailen naar info@omen-uitvaartzorg.nl
Ook kunt u een persoonlijk en dierbaar voorwerp meenemen of misschien wilt u graag
zelf een bijdrage leveren zoals bijvoorbeeld het voordragen van een gedicht.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Carla van der Ham, tel: 06–38 20 89 29