Zeist

Zeist

Elke tweede zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag omstreeks 19.00 uur steekt men over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Wij staan dan met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden. Je kind blijft immers altijd je kind, voor altijd in je hart en je gedachten.

De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

In Zeist wordt Wereldlichtjesdag georganiseerd in Afscheidshuys ’t Zeisterbosch door Samantha Drent en Nancy Poiesz (Drent Uitvaartverzorging).

Graag nodigen wij u uit om deze bijeenkomst bij te wonen. Deze uitnodiging geldt voor eenieder die een kind mist. Ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, andere familieleden en voor mensen die zich nauw betrokken voelen. Samen staan wij stil bij het verlies en steken wij een kaars aan voor ieder kind dat wordt gemist. Zo zijn wij verbonden met het hart van licht dat voor alle overleden kinderen op dat tijdstip de wereld rond gaat.

 

Wereldlichtjesdag Zeist

Datum: Zondag 9 december 2018
Locatie: Afscheidshuys ‘t Zeisterbosch
Laantje zonder Eind 5 te Zeist
(hoek Woudenbergseweg 44A)

Inloop: 18.45 uur | Start bijeenkomst: 19.00 uur
Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.
Eindtijd: circa 20.30 uur

U kunt zich aanmelden door ons een e-mail te sturen.
Geef daarbij ook graag de naam van uw overleden kind(eren) door.
Mail: info@drentuitvaartverzorging.nl