Zierikzee

Zierikzee

Wereldlichtjesdag Zierikzee

Op zondagavond 10 december 2017 organiseert Stichting Enna in samenwerking met de Thomas kerk,  wederom wereldlichtjesdag
Afgelopen jaren bleek deze bijeenkomst in een behoefte te voorzien. Zo is er ook dit jaar gelegenheid voor ouders die een kind of kinderen verloren hebben aan de dood en allen die zich met hen verbonden weten, om samen te komen.
Gemis is heel persoonlijk, jouw verhaal hoeft niet vergeleken te worden met dat van een ander. Toch kan het juist een grote steun zijn om te merken dat jij niet de enige bent die verder moet met gemis. Kom elkaar tegen op die weg, bijvoorbeeld op Wereldlichtjesdag. Net als vorig jaar vindt deze in Zierikzee plaats in de ontmoetingsruimte van de Thomaskerk (St.Domusstraat 35). Vrije Inloop is er vanaf 18.15 uur, terwijl iets na 18.30 uur het programma begint, waarbij we onder meer luisteren naar gedichten en muziek. Om 19.00 uur worden  de kaarsen aangestoken, waarbij de namen van de kinderen genoemd kunnen worden. Zo gaat er in donkere dagen een slinger van licht over de wereld.

Voor nadere informatie:
Anne van Mil (st. Enna): avmil@live.nl of 06-46751262
Willy Schouls    (thomaskerk)                      0111412461