Skip to content
Apeldoorn
WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

De huidige Corona-maatregelen zijn de reden dat de organisatie van WereldLichtjesDag Apeldoorn opnieuw heeft moeten besluiten om de herinneringsbijeenkomst alleen online te organiseren. “Op zondag 12 december 2021, vanaf 18.45 uur kan iedereen via een livestream deelnemen aan WereldLichtjesdag Apeldoorn. Naast het traditioneel om 19:00 uur ontsteken van de kaars, is het ons gelukt om een hele mooie bijeenkomst samen te stellen, met indrukwekkende verhalen van ouders en muziek van zangduo Robin & Saniye en uitvaart- en ceremoniekoor Circle of Life, beide uit Apeldoorn. Daarnaast kunnen mensen herinneringsharten insturen, die de organisatie een plekje geeft in de WereldLichtjesDag-boom in Park Berg en Bos Apeldoorn. 

De organisatie WereldlichtjesDag Apeldoorn is al geruime tijd bezig om een mooie bijeenkomst te organiseren. Door de oplopende coronacijfers vindt de bijeenkomst, net als in 2020, helaas alleen digitaal plaats, maar houdt de avond wel de invulling die het verdient. Op zondag 12 december kan iedereen via de livestream https://uitvaartmetbeeld.nl/wereldlichtjesdag2021/ het programma bijwonen. 

Invulling online programma
Ieder jaar op de 2e zondag in december is er sinds 1997 Wereldlichtjesdag. Wereldwijd komen mensen bij elkaar om overleden kinderen te herdenken en gaat er om klokslag 19.00 uur een golf van licht de wereld over. Ook al is er geen fysieke nabijheid mogelijk, wij geloven dat de livestream hartverwarmend en verbindend kan zijn.

Herinneringsharten

Iedereen die betrokken wil zijn en zijn/haar kind wil gedenken, kan een herinneringshart uitprinten via de vernieuwde website van www.wereldlichtjesdag.nl en deze beschrijven met een persoonlijke gedachte of herinnering. Wanneer men het herinneringshart voor donderdag 9 december 2021 opstuurt aan WereldLichtjesDag Apeldoorn (adres: Watermanstraat 50, 7324 AK Apeldoorn), dan zorgt de organisatie ervoor dat deze een plekje krijgt in de WereldLichtjesDag-boom in Park Berg en Bos te Apeldoorn, waar deze harten tot na de Kerst blijven hangen en bewonderd kunnen worden.

Kijk jij 12 december met ons mee?

WereldLichtjesDag Apeldoorn

J.C. Wilslaan 21, 7313 HK Apeldoorn
2021-12-12
19:00
06-12202858
info@wereldlichtjesdagapeldoorn.nl
www.facebook.com/wldapeldoon

Locatie

J.C. Wilslaan 21, 7313 HK Apeldoorn