WereldLichtjesDag – 10 december '17

een initiatief van Amelius.nl

Klazienaveen

Zondag 11 december 2016

Vanaf 18:15 wordt er gestart met een wandeling vanaf het Oude Marktplein. Van het Oude Marktplein lopen we gezamenlijk naar de Algemene Begraafplaats Klazienaveen aan het Van Echtenskanaal NZ.

Bij de “oude ingang” voor de poort van de Algemene Begraafplaats start de bijeenkomst vanaf 18.45 uur en eindigt ongeveer rond 19.45 uur. Mocht u niet mee kunnen of willen wandelen dan kunt u rechtstreeks naar de Algemene Begraafplaats gaan.

We herinneren de kinderen, door een kaarsje te branden, te luisteren naar muziek en te luisteren naar troostende woorden en gedichten. Eveneens wordt het lied “Precious Child” ten gehore gebracht, dat speciaal voor deze dag is geschreven.

Na afloop is er gelegenheid tot het drinken van warme chocolademelk en is er misschien behoefte om even met elkaar te praten.

Vriendelijke groet en wellicht tot ziens.

Organisatie Wereldlichtjesdag Klazienaveen 2016

Patricia en Vincent van Harteveld, email: info@verliesbegeleidingdevuurtoren.nl

Mirjam Klaver en Peter Vermeer

Mocht u als persoon of organisatie een bijdrage willen leveren aan Wereldlichtjesdag Klazienaveen: iedere vorm van donatie of sponsoring wordt zeer op prijs gesteld. Ook tips en suggesties op dit terrein zijn van harte welkom. U kunt eventueel in contact treden met Patricia van Harteveld, 06-52197042.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties