WereldLichtjesDag – 10 december '17

een initiatief van Amelius.nl

Emmeloord

In Emmeloord vindt deze bijeenkomst plaats in het MFC Nieuw Jeruzalemkerk, Cornelisdirkszplein 10. Iedereen die een kind wil gedenken is van harte welkom.

Datum zondag 11 december 2016. Ontvangst 18.30 uur, aanvang bijeenkomst 18.45 uur.  Toegang is gratis.

De bijeenkomst wordt georganiseerd om met elkaar stil te staan bij alle overleden kinderen. Een bijeenkomst vol aandacht en symboliek, onder meer door het aansteken van kaarsjes, muziek en een gedicht. Het is mogelijk om namen van de kinderen op te schrijven, deze namen worden dan voorgelezen. De bijeenkomst duurt ongeveer een uur. Daarna is er gelegenheid om met elkaar koffie te drinken.

Moeders, vaders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, ooms, tantes, vrienden en vriendinnen. Iedereen die zich betrokken voelt bij het verlies van een kind is welkom. Of het lang of kort geleden is dat een kind is overleden, als kind of als volwassene.

In de Noordoostpolder wordt Wereldlichtjesdag georganiseerd door Leonie Troost van Levamentum,  Monuta Visser, Debby van der Weegh, Persoonlijke uitvaartverzorging, Uitvaartzorg Holtland en Rianne van Woerden. Muziek wordt verzorgd door Leonie van den Berg-Beks (zang), Henk Lip (piano) en Noor Jaasma (harpiste).  De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door MFC Nieuw Jeruzalemkerk en de Odd Fellows.

 

Info:  www.levamentum.nl of 0527-712042/06-49139123

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties