WereldLichtjesDag – 10 december '17

een initiatief van Amelius.nl

Eerbeek

Wereldlichtjesdag in Eerbeek

Eerbeek – Elfriede Arriëns van het gelijknamige Elfriede Arriëns Individuele uitvaartzorg en Wilhard Jansen van de Verbinding persoonlijke uitvaartbegeleiding verzorgen op zondagavond 11 december Wereldlichtjesdag vanaf 18.30 uur in de buitenlucht bij de Heilige Geest kerk, gelegen aan de H.A. Lorentzstraat 20 te  Eerbeek. Iedereen is welkom.
Wereldwijd wordt op diverse plaatsen op deze 2e zondag in december, Wereldlichtjesdag gehouden en steken mensen om 19.00 uur kaarsjes aan ter nagedachtenis aan een overleden kind. 
Ouders, grootouders, broertjes, zusjes, familieleden en iedereen die zich verbonden voelt is welkom! Sommigen herdenken een volwassen kind, anderen zijn er voor een kind dat geen kans kreeg voor zijn eerste ademhaling of kinderen die slachtoffer zijn geworden van oorlogsgeweld. Er zijn mensen voor wie het verlies nog vers is en anderen voor wie dat al vele jaren geleden was. De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen, verbinden mensen die elkaar niet kennen.
Dit ingetogen samenzijn waarbij we al die kinderen gedenken, wordt omlijst door voordrachten, gedichten, muziek en het speciaal voor deze dag geschreven lied ”Precious Child” dat live wordt gezongen door Maira Huisman-Campfens uit Loenen. “Een lichtje bieden in de ‘feestelijke’ decembermaand voor diegenen die door het overlijden van een kind pijnlijk worden geconfronteerd met het gemis” aldus Elfriede Arriëns. 
Deze bijeenkomst, die ongeveer drie kwartier duurt, zal worden afgesloten met een kop warme chocola en er is gelegenheid na te praten.
Wanneer men niet bij de samenkomst aanwezig kan zijn en toch Wereldlichtjesdag mee wil vieren, kan thuis een kaars worden opgestoken om hiermee dit initiatief te onderschrijven.
Ook is er de mogelijkheid zelf een gedicht voor te dragen of de naam van een kind te noemen. Neem daarvoor uiterlijk 24 november a.s. contact op met Elfriede Arriëns of met Wilhard Jansen 

Elfriede Arriëns Individuele uitvaartzorg 06-23 713 909 of elfriede.arriens@upcmail.nl

Wilhard Jansen, de Verbinding persoonlijke uitvaartbegeleiding 06-55971776 of info@de-verbinding.net

Vanaf 18.30 uur is iedereen welkom aan de H.A. Lorentzstraat 20 te  Eerbeek De toegang is gratis.

Eén reactie op “Eerbeek”

  1. hetty klomp schreef:

    Wat mooi, weer een wereld lichtjesdag in Eerbeek! Wij komen zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties