WereldLichtjesDag – 10 december '17

een initiatief van Amelius.nl

Harderwijk

Wereldlichtjesdag Harderwijk/Zeewolde 11 december a.s. op Begraafplaats de Elzenhof

Zondagavond 11 december a.s. wordt in Harderwijk Wereldlichtjesdag georganiseerd op Begraafplaats de Elzenhof, Walstein 99.

Aanvang 18.45 uur, de zaal gaat open om 18.30 uur. Jaarlijks worden wereldwijd met het aansteken van kaarsen op de tweede zondag van december alle kinderen herdacht, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook zijn overleden.

Om 19.00 uur worden de kaarsjes aangestoken, als teken van verbondenheid en om een lichtpuntje te kunnen bieden in deze donkere dagen. Met muziek, troostende woorden en gedichten wordt deze bijeenkomst verder omlijst. En natuurlijk wordt het speciaal voor deze dag geschreven lied “Precious Child” ten gehore gebracht.

 

De bijeenkomst duur ongeveer drie kwartier en na afloop is er gelegenheid om iets te drinken en na te praten.

Iedereen is meer dan welkom. Maar om goed voorbereid te zijn, vindt de organisatie het prettig als je even per mail laat weten als je komt en met hoeveel personen. Dit kan per mail naar wereldlichtjesdagharderwijk@gmail.com. We bieden je dan ook de mogelijkheid om een kaars met een persoonlijk bericht en/of de naam van het kind dat zo gemist wordt voor die avond te bestellen.

 

De organisatie is in handen van Bianca de Vries, Marjolein & Hendri Reezigt, Christine & Ruben van der Meer en Kitty de Keijzer en Jenny Vonk van Puur Professionele Uitvaartzorg.

Muzikale omlijsting: DANIQUE & JEROEN

Meer info via Facebook Wereldlichtjesdag Harderwijk of www.puuruitvaartzorg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties