WereldLichtjesDag – 10 december '17

een initiatief van Amelius.nl

Bergeijk

Wereldlichtjesdag Wandeling 

Voor iedereen die een kindje mist en herinneringen wil koesteren organiseren wij op 11 december 2016 de Wereldlichtjesdag Wandeling. We wandelen samen langs verlichte paden in de prachtige Natuurtuin ‘t Loo in Bergeijk. Op diverse plekken langs de route kan geluisterd worden naar een gedicht, muziek, een verhaal… stil staan en herinneren.
Ook voor kinderen is het fijn om mee te wandelen. In de binnenruimte liggen kleurplaten voor hen klaar om voor en na de wandeling te kleuren.

We beginnen om 17.00 uur.
De wandeling  duurt ongeveer 3 kwartier; de afstand is niet groot.
De speciale briefkaarsen, waarin een gedachte kan worden opgeschreven, worden om 19.00 uur aangestoken; een lichtje voor de kinderen die we, als U dit wilt, bij naam zullen noemen.
Rond 20.00 uur sluiten we de avond af.

Wandel met ons mee op Wereldlichtjesdag,  zondag 11 december 2016 en meld U aan of vraag meer informatie door een mail te sturen naar wereldlichtjesdagwandeling@gmail.com.  of te bellen naar 040-2260158

Deze avond wordt georganiseerd door stichting Make a Memory,  Uitvaartbureau Jan Fiddelaers en Ritueelbegeleiding  Afscheid van Betekenis.
Het is mede mogelijk gemaakt door “Monuta Helpt”.

Routebeschrijving naar Natuurtuin Bergeijk  Terlostraat 4, 5571 KW Bergeijk, via Google Maps.
Er is parkeergelegenheid bij de ingang van de natuurtuin. Dit staat duidelijk aangegeven.

Wandel met ons mee!

Reacties zijn gesloten.

Recente reacties