WereldLichtjesDag – 10 december '17

een initiatief van Amelius.nl

Reusel

Op vele plekken in Nederland wordt aandacht geschonken aan Wereldlichtjesdag …. Jaarlijks wordt op de 2e zondag in december Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag worden er wereldwijd om 19.00 uur kaarsjes gebrand, ter nagedachtenis aan overleden en vermiste kinderen.  Ook in Reusel is er een bijzonder samenzijn voor iedereen uit de regio.

Wereldlichtjesdag is er voor iedereen die zich verbonden voelt met overleden of vermiste kinderen. Jong en oud zijn welkom om een kaars opte komen steken. De bijeenkomst heeft een open karakter en is niet gebonden aan een bepaalde religie of levensovertuiging. Iedereen is welkom. U mag zelf ook een kaars in een lantaarntje of in een windbestendig potje meenemen om aan te steken.

De begraafplaats in Reusel is zondag 11 december open vanaf 18.30 uur tot 20.000 uur. Om 18.45 uur begint het programma dat ongeveer een uur zal duren. Na afloop is er gelegenheid tot napraten, met warme chocolademelk.

Het programma:
18.30-18.45 uur – Ontvangst
19.00-19.05 uur – Aansteken van de kaarsen en 1 minuut stilte
19.30-20.00 uur – Dankwoord en aansluitend gelegenheid tot napraten

De avond wordt muzikaal begeleid door het koor Music to Move uit Hulsel.

Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage is fijn, dit geeft de mogelijkheid deze herdenking jaarlijks te organiseren en wordt daarom zeer gewaardeerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties