WereldLichtjesDag – 10 december '17

een initiatief van Amelius.nl

Amstelveen

Ieder jaar op de tweede zondag in december wordt er Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze avond zullen wereldwijd overleden kinderen worden herdacht.
Een avond vol troost, herkenning en herinneringen voor iedereen die van dichtbij of iets verder weg een kind heeft verloren.

De bijeenkomst voor Amstelveen vindt voor de tweede keer plaats in de monumentale Kruiskerk aan de Van de Veerelaan 30a en wordt georganiseerd door Eva de la Mar van AKER uitvaarten en de gastheer de Protestantse gemeenschap van Amstelveen.
De herdenking start om 19:00 en duurt ongeveer een uur. Daarna is er tijd en ruimte om verhalen en herinneringen te delen bij een kopje koffie.
Bij binnenkomst kunnen de namen van de te herdenken kinderen opgeschreven worden op speciale papiertjes. Deze namen zullen tijdens de ceremonie 1 voor 1 worden opgenoemd en later worden opgehangen.

Ken jij iemand die recent of misschien al 40 jaar geleden een kind heeft verloren? Deel onze facebookpagina.

Iedereen, jong en oud is welkom deze avond.

Om een indruk te krijgen hoeveel mensen wij mogen begroeten, is het fijn om je komst vooraf even te melden via de mail: e.delamar@akeruitvaarten.nl of de facebookpagina. Als er ouders zijn die nog graag iets willen zeggen tijdens het officiële gedeelte, stuur dan ook een mail, dan bespreken we de mogelijkheden.

http://akeruitvaarten.nl/uw-uitvaart-verzorger/Eva-de-la-Mar

Reacties zijn gesloten.

Recente reacties