WereldLichtjesDag – 10 december '17

een initiatief van Amelius.nl

Zierikzee

Wereldlichtjesdag Zierikzee

Zondagavond 11 december 2016 vindt de vijfde editie plaats van Wereldlichtjesdag Zierikzee. Afgelopen jaren bleek deze bijeenkomst in een behoefte te voorzien. Zo is er ook dit jaar gelegenheid voor ouders die een kind of kinderen verloren hebben aan de dood en allen die zich met hen verbonden weten, om samen te komen.

Gemis is heel persoonlijk, jouw verhaal hoeft niet vergeleken te worden met dat van een ander. Toch kan het juist een grote steun zijn om te merken dat jij niet de enige bent die verder moet met gemis. Kom elkaar tegen op die weg, bijvoorbeeld op Wereldlichtjesdag. Stichting Enna, die zich op Schouwen-Duiveland inzet voor het gedenken van gestorven kinderen, organiseert samen met de thomaskerk deze bijeenkomst .

Net als vorig jaar vindt deze in Zierikzee plaats in de ontmoetingsruimte van de Thomaskerk (St.Domusstraat 35). Vrije Inloop is er vanaf 18.00 uur, terwijl iets na 18.15 uur het programma begint, waarbij we onder meer luisteren naar muziek. Om 19.00 uur worden  de kaarsen aangestoken, waarbij de namen van de kinderen genoemd kunnen worden. Zo gaat er in donkere dagen een slinger van licht over de wereld.

 

Voor nadere informatie:

Anne van Mil (st. Enna): avmil@live.nl of 06-46751262

Willy Schouls   (thomaskerk)                    0111412461

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties