WereldLichtjesDag – 10 december '17

een initiatief van Amelius.nl

Boskoop

Op zondag 11 december organiseert Uitvaartbegeleiding Jacqueline Vegt voor de zevende keer een bijeenkomst voor  WERELDLICHTJESDAG, om 18.30 uur in de aula van de algemene begraafplaats, Roemer 39 in Boskoop.
Ook als je niet in Boskoop woon, ben je van harte welkom..

De aula is vanaf 18.15 uur open, de toegang is gratis. We starten om 18.45 uur. Het programma zal bestaan uit het aansteken van de kaarsen en er zullen troostende woorden gesproken én gezongen worden. We sluiten het geheel buiten af met een passend ritueel. Deze avond zal Delise van Venrooij een aantal ‘kleine liedjes’ zingen. Zij is een talentvolle singer-songwriter  die zich heel graag wil inzetten voor deze bijeenkomst.
Na afloop is er koffie, thee en limonade en ruimte om na te praten.

Mocht je niet kunnen komen maar wil  je wel een naam genoemd hebben, dan kan je de naam aan ons doorgeven en zullen wij zorgen dat de naam uitgesproken wordt  en dat er een lichtje zal branden.

Deze avond is het initiatief van Uitvaartbegeleiding Jacqueline Vegt.
Voor meer informatie  kunt u mailen naar info@jacquelinevegt.nl of bellen met (0172) 41.66.63
zie ook onze website www.jacquelinevegt.nl

Eén reactie op “Boskoop”

  1. Jac van Gestel schreef:

    Vandaag precies 44 jaar geleden hebben wij onze dochter LILIAN terug moeten geven aan haar Schepper. Nog steeds gaat er geen dag voorbij dat zij er niet even bij is. Ik zal er zijn zondag om met vele anderen het gemis van een “levensdoel” mee te verwerken.fijn dat dit kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties