Skip to content
Deventer
WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

Meer informatie over deze locatie

Belangrijk: WereldlichtjesDag wordt op elke locatie georganiseerd door één of meerdere vrijwilligers. Deze specifieke locatie heeft in het afgelopen jaar, of mogelijk eerder, deelgenomen aan WereldlichtjesDag. De informatie over deze locatie wordt later dit jaar bijgewerkt. Op dit moment kunnen we niet garanderen dat de huidige gegevens later dit jaar zullen veranderen. In november zullen we alle locaties opnieuw evalueren en bijwerken. U kunt dan op onze overzichtspagina controleren of de betreffende locatie bevestigd is voor het huidige jaar.

WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

Zondag 10 december om 19.00 uur wordt wereldwijd een lint van licht aangestoken voor alle verloren kinderen. Wij steken in Deventer ook een kaarsje aan.

Kom je met ons een kaarsje aansteken?

Laat het ons weten en we zorgen dat er een kaarsje voor je klaar staat.

 

Als je ons wilt laten weten voor wie je een kaarsje aan wilt steken, zorgen wij er ook voor dat zijn of haar naam een plekje krijgt op deze avond (dit is uiteraard niet verplicht).

 

We ontvangen iedereen om 18.30 uur bij het Afscheidshuis Deventer en lopen vanuit daar naar het monument voor overleden kinderen op de oude begraafplaats Colmschate. Onder begeleiding van live muziek en gesproken woord staan we stil bij alle overleden kinderen.

  • Zondag 10 december 2023 I 18.30 uur
  • Afscheidshuis Deventer I Holterweg 108 I Colmschate

Aanmelden kan via een mail naar stella@uitvaartzorgdeventer.nl of info@nienkehoving.nl

 

 

.

WereldLichtjesDag Deventer

Afcheidshuis Deventer Holterweg 108 7429 AH Deventer
10 december 2023
18.30 uur
06 430 400 73
mailto:stella@uitvaartzorgdeventer.nl
https://www.facebook.com/wereldlichtjesdagdeventer

Locatie

Afcheidshuis Deventer Holterweg 108 7429 AH Deventer