Skip to content
Ede
WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

Je bent van harte welkom!

Als je een kind hebt verloren ben je van harte uitgenodigd. Er zijn mensen van alle leeftijden, van jonge kinderen tot ouderen. Broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen zijn allemaal welkom op een locatie bij jou in de buurt. Sommige mensen herdenken een volwassen kind, anderen zijn er voor een kindje dat niet eens de kans kreeg voor zijn eerste ademhaling. Er zijn mensen voor wie het verlies nog zo vers is en anderen voor wie dat al 30 jaar geleden was. De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.

Je bent van harte welkom! Wij zorgen voor het kaarsje, muziek en een kopje koffie of thee.. De entree is gratis.

Opgeven: Indien je wenst zal deze avond de naam van jouw kind genoemd worden. Het zou fijn zijn als jij je wilt opgeven zodat we ongeveer weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Je kan een mail sturen naar: info@uitvaartzorgtroostrijk.nl. Wil je er dan bij vermelden of je wilt dat wij de naam van jouw kind noemen? Graag daarbij geboorte- en sterfdatum vermelden.

Wanneer je wilt kan jij ook jouw verhaal met ons delen. Dat mag je zelf doen of wij kunnen het voor jou voorlezen, dan ontvangen wij jouw verhaal graag uiterlijk 9 december via de e-mail.

WereldLichtjesDag Ede

Landgoed Huize Kernhem, Kernhemseweg 7, 6718 ZB Ede
10 december 2023
18:30
06 435 136 01
info@uitvaartzorgtroostrijk.nl
www.uitvaartzorgtroostrijk.nl

Locatie

Landgoed Huize Kernhem, Kernhemseweg 7, 6718 ZB Ede