Skip to content
Haalderen
WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

Meer informatie over deze locatie

Belangrijk: WereldlichtjesDag wordt op elke locatie georganiseerd door één of meerdere vrijwilligers. Deze specifieke locatie heeft in het afgelopen jaar, of mogelijk eerder, deelgenomen aan WereldlichtjesDag. De informatie over deze locatie wordt later dit jaar bijgewerkt. Op dit moment kunnen we niet garanderen dat de huidige gegevens later dit jaar zullen veranderen. In november zullen we alle locaties opnieuw evalueren en bijwerken. U kunt dan op onze overzichtspagina controleren of de betreffende locatie bevestigd is voor het huidige jaar.

WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

“Voor altijd in het Hart”
Wereldlichtjesdag 2023

Jaarlijks op de tweede zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen over de hele wereld een lichtje aan ter nagedachtenis aan de overleden kinderen.

Op zondag 10 december willen wij samenkomen in de Onze Lieve Vrouw van Zeven Smartenkerk aan de Van der Mondeweg in Haalderen. Vanaf 15.30 uur is de kerk open en om 16.00 uur volgt er een korte, ingetogen herdenkingsdienst die in het teken staat van het licht.

Er zal bij zowel het gemis als de blijvende liefde voor de kinderen worden stilgestaan. De herdenkingsdienst wordt afgesloten bij het monument voor het gestorven kind op de begraafplaats achter de kerk.

Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en wordt in de gelegenheid gesteld om tijdens de viering een kaars aan te steken. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en elkaar te ontmoeten.

WereldLichtjesDag Haalderen

.L.V. van Zeven Smartenkerk Van der Mondeweg 24, 6685 BP Haalderen
10 december 2023
16.00 uur
0481 451 371
secretariaat@rkparochiemariamagdalena.nl
www.rkparochiemariamagdalena.nl

Locatie

.L.V. van Zeven Smartenkerk Van der Mondeweg 24, 6685 BP Haalderen