Skip to content
Haarlem
WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

WERELDLICHTJESDAG HAARLEM – alle overleden kinderen in gedachten

Haarlem, november 2022 – Zondag 11 december is het weer Wereldlichtjesdag. Wereldwijd worden er tijdens Wereldlichtjesdag om 19.00 uur kaarsen aangestoken voor alle overleden kinderen, zodat er een lint van licht ontstaat. De lichtjes zijn een blijk van liefde en gemis, van trots en van tranen.

Iedereen die zich met een overleden kind verbonden voelt is welkom de herdenking fysiek of online bij te wonen: vader of moeder, broer of zus, opa of oma, vriendin of buurvrouw. Het maakt niet uit hoe oud het kind was toen het overleed of hoe lang het geleden is. Ook kinderen die nooit geademd hebben, worden herdacht. 

Programma

De herdenkingsbijeenkomst start om 18.30 uur en eindigt om 19.30 uur. Online via info@stichting-nabestaandenzorg.nl of bij binnenkomst kunt u de naam doorgeven van het kind die u wilt herdenken. Doormiddel van muziek, gesproken woorden en kaarslicht zal er invulling worden gegeven aan de avond. Daarna is er nog de mogelijkheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. 

WereldLichtjesDag Haarlem

Sint Jozef Kapel Verviergaardeweg 458, 2026 BJ Haarlem
11 december 2022
18.30
023 844 8201
info@stichting-nabestaandenzorg.nl
www.stichting-nabestaandenzorg.nl/Wereldlichtjesdag

Locatie

Sint Jozef Kapel Verviergaardeweg 458, 2026 BJ Haarlem