Skip to content
Heemskerk
WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

reldLichtjesDag op zondag 11 december2022 in de Dorpskerk Heemskerk

Elke 2de zondag in december wordt WereldLichtjesDag gehouden. Op deze dag steken mensen over de hele wereld om 19.00 uur een kaarsje aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Op deze manier gaat er een golf van licht over de wereld en wordt er 24 uur lang stilgestaan bij dit verdriet. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind, voor altijd in je hart en gedachten. De wereld wordt zo letterlijk een beetje lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

Voor de vierde keer wordt in Heemskerk een WereldLichtjesDag georganiseerd. Het thema van de bijeenkomst is “Wij denken aan jou”. Op zondag 11 december bent u vanaf 18.15 uur van harte welkom in de Dorpskerk te Heemskerk, het programma zelf begint om 18.45 uur. Er is muziek van het koor Recreation en er zijn woorden van troost.

Iedereen is welkom: ouders, grootouders, broers en zussen, vrienden en vriendinnen, en iedereen die zich hiermee verbonden voelt. De organisatie verzoekt een ieder die een kaarsje wil aansteken, om zelf een potje en een waxinelichtje mee te nemen. Na de bijeenkomst is er gelegenheid tot napraten bij het genot van een kopje koffie,thee of limonade .

Meer informatie via de Facebook-pagina (zoek op Wereldlichtjesdag Heemskerk) of via e-mail eibertdevries@hetnet.nl .

WereldLichtjesDag Heemskerk

Dorpskerk Kerkplein 1 1961 EA Heemskerk
11 december 2022
18.15
06 290 930 60
eibertdevries@hetnet.nl
-

Locatie

Dorpskerk Kerkplein 1 1961 EA Heemskerk