Skip to content
Oud Beijerland
WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

Wereldlichtjesdag: een jaarlijks moment waarop wereldwijd overleden kinderen worden herdacht. Ieder jaar verbind Wereldlichtjesdag ons als ouders door onze kinderen,
die zo gemist worden. Tijdens de herdenking op de 2 e zondagavond in december noemen wij hun naam, steken een grote kaars aan voor alle overleden kinderen wereldwijd en vragen u een kaarsje voor uw kind aan te steken. We luisteren naar het verhaal van een lotgenoot, daarnaast is er muziek en in een intieme sfeer koesteren we de herinneringen aan onze kinderen die hier niet meer zijn.
Wat fijn dat we elkaar dit jaar weer persoonlijk kunnen ontmoeten!

U bent van harte welkom op zondagavond 11 december in De Open Hof, Willem van Vlietstraat 2a in Oud-Beijerland. De avond begint om 18.30 uur en zal rond 19.30 uur afgelopen zijn, waarna u elkaar kunt ontmoeten tijdens een kopje koffie/thee/fris. Natuurlijk zorgen wij voor iets lekkers! Familie en vrienden zijn ook van harte welkom, om dit moment met u te delen!
U kunt zich aanmelden voor deze avond via de website wereldlichtjesdaghoekschewaard.nl. Wij ontvangen graag uw naam en adres en de naam van uw overleden
kind(eren), welke wij zullen noemen tijdens het aansteken van de persoonlijke kaars. (Deze gegevens zullen wij, volgens de AVG- wetgeving, niet delen met anderen.) Wij vinden het fijn als u aangeeft met hoeveel personen u komt.
Hartelijke groeten, Bianca, Ella, Ditje

WereldLichtjesDag Oud Beijerland

Willem van Vlietstraat 2a, 3262 GM Oud Beijerland Zuid Holland
11 december 2022
18.30
06 423 339 413
info@wereldlichtjesdaghoekschewaard.nl
wereldlichtjesdaghoekschewaard.nl

Locatie

Willem van Vlietstraat 2a, 3262 GM Oud Beijerland Zuid Holland