Skip to content
Raalte
WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

WERELDLICHTJESDAG
Op Wereldlichtjesdag worden er overal ter wereld om 19.00 uur kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen. Dooft het licht in de ene tijdzone, dan gaat het in de volgende aan. Zo gaat in 24 uur een golf van licht over de wereld. We doen dat ook in Raalte, tijdens een bijzondere bijeenkomst op 11 december bij GroenRijk Raalte.

WELKOM
Je bent welkom om stil te staan bij het kind dat je mist. Of het nu om een pasgeboren baby of jouw volwassen kind gaat. Of je nu vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante of gewoon een lieve vriend bent. Het verlies is soms nog vers terwijl het voor anderen misschien al 30 jaar geleden is.

TROOST EN WARMTE
Samen creëren we een moment van troost en warmte met muziek, mooie woorden van ouders en gastsprekers en een sfeervol lichtritueel om 19.00 uur: een golf van licht die de aarde letterlijk en figuurlijk een beetje lichter maakt.

PRAKTISCHE INFO
Wereldlichtjesdag Raalte vindt plaats bij GroenRijk Raalte aan de Oude Zwolsestraat 8a. De bijeenkomst start om 18.45 uur (inloop vanaf 18.15 uur), zal duren tot 19.30 uur en vindt buiten plaats. Er zijn beperkte zitplaatsen. Aanmelden is niet nodig. Een kaarsje hoeft ook niet zelf meegenomen te worden. Er zijn geen kosten verbonden aan Wereldlichtjesdag Raalte. Wel staan er giftenboxen klaar voor donaties om ook in de toekomst Wereldlichtjesdag Raalte mogelijk te maken.

MEER WETEN?
Volg ons via Facebook (Wereldlichtjesdag Raalte). Vragen kun je stellen via
wereldlichtjesdagraalte@hotmail.com.

WereldLichtjesDag Raalte

GroenRijk Oude Zwolsestraat 8a 8102 RS Raalte
11 december 2022
inloop 18.15
-
wereldlichtjesdagraalte@hotmail.com
www.facebook.com/wldraalte

Locatie

GroenRijk Oude Zwolsestraat 8a 8102 RS Raalte