Skip to content
Zutphen / Warnsveld
WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

Welkom bij Wereldlichtjesdag Zutphen/Warnsveld 2023

Ieder jaar op de tweede zondag in december is het WereldlichtjesDag. Wereldwijd komen mensen bij elkaar om (hun) overleden kinderen te herdenken. Zij steken om 19.00 uur een kaarsje aan, zodat door de verschillende tijdzones in de wereld een golf van licht ontstaat.

Ook in Zutphen/Warnsveld zullen we daar dit jaar de gelegenheid voor bieden. Op zondag 10 december bent u vanaf 18.15 uur van harte welkom in Zorgwooncentrum Den Bouw in Warnsveld. Koffie en thee staat voor u klaar.

Of het nu om een klein kindje of volwassen kind gaat, kort geleden of al wat langer geleden overleden, we willen alle kinderen herdenken. Ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s en vrienden van overleden kinderen zijn allemaal welkom.

Samen creëren we een warme herdenking, met fluitmuziek begeleid door piano, mooie woorden, hartjes voor de namen van de overleden kinderen en natuurlijk kaarsjes.

Als u wilt komen om een kaarsje aan te steken, dan vinden we het fijn als u zich van tevoren aanmeldt. Dit kan via onderstaand mailadres. Bezoek ook onze Facebookpagina voor de laatste informatie.

Wees welkom!


Jacobine de Meij, ritueelbegeleider
Merlijn Berkhout-Schippers, uitvaartbegeleider

WereldLichtjesDag Zutphen / Warnsveld

Zorgwooncentrum Den Bouw
10 december 2023
Inloop 18.15 uur, aanvang 18.30 uur
06-17492776
merlijn@inessentieuitvaarten.nl
https://www.facebook.com/wldzutphen

Locatie

Zorgwooncentrum Den Bouw