Skip to content
Zwaag
WereldLichtjesDag elke 2e zondag van december

WERELDLICHTJESDAG 2021

Iedere 2e zondag van december is het Wereldlichtjesdag.
Wereldwijd wordt stil gestaan bij alle kinderen die niet meer bij ons zijn. 

Dit jaar is dat op zondag 12 december

In de sfeervolle dorpskerk in Zwaag organiseren uitvaartleider Judith Ettema en ceremoniemaker Karin van ’t Klooster deze avond.
Met het noemen van de namen van de overleden kinderen, het aansteken van een kaarsje en het luisteren naar live muziek houden we de herinneringen levend. Het maakt niet uit hoe lang terug het verlies ook is of wat de leeftijd van het kind is. 

Vanaf 18.15 uur bent u welkom en om 18.30 uur begint de bijeenkomst.
Rond 19.30 uur sluiten we af met koffie en thee en kunnen we nog napraten. |
De avond is vrij toegankelijk voor een ieder die het verlies van een kind in het hart meedraagt:  ouders, broers, zussen, familie en vrienden maar ook b.v. oppasouders en hulpverleners. Samen delen we het gemis. 

Het is fijn als u van tevoren aangeeft of u komt en of u de na(a)m(en) van uw kind(eren) (uiteraard dan even de naam of namen aangeven in de mail) wilt laten benoemen. Dit kan via het volgende mailadres

wereldlichtjesdagwf@gmail.com

of telefonisch: 

Judith Ettema tel. 0229 22 00 24
Karin van ’t Klooster tel. 06-13480415 

Hoewel wij alles zullen doen om de bijeenkomst niet door maatregelen te laten overschaduwen, willen wij wel het recht voorbehouden  om de bijeenkomst af te gelasten indien maatregelen vanuit de overheid dit voorschrijven. Voor ieders gezondheid is het dan ook van belang dat u bij Coronagerelateerde klachten zoals neusverkoudheid of hoesten, thuisblijft. 

Voor zover het zich nu laat aanzien zullen ook wij, volgens de huidige voorschriften (okt21), bij toegang controleren met de Corona checkapp of op een testbewijs.

Programma:

18.00-18.15 uur ontvangst
18.30 Start
19.00 uur herdenking met aansteken lichtjes
Aansluitend gelegenheid tot napraten 

WereldLichtjesDag Zwaag

Kerkelaan 8, 1689 EA Zwaag
12 december 2021
-
06-13669613
judith@amette-uitvaartzorg.nl
-

Locatie

Kerkelaan 8, 1689 EA Zwaag